LeBron James tripla-duplája nagyon kellett a Cavs sikeréhez

Cleveland Cavaliers v Indiana Pacers GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
INDIANAPOLIS, IN - DECEMBER 08: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers dribbles the ball while defended by Victor Oladipo #4 of the Indiana Pacers at Bankers Life Fieldhouse on December 8, 2017 in Indianapolis, Indiana. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Andy Lyons/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A tavalyi döntős Cleveland Cavaliers LeBron James tripla-duplájára támaszkodva győzött Indianapolisban. Giannis Antetekounmpo Brooklyban termelt 41 pontot, a Spurs drukkerei pedig nem nagyon hittek a szemüknek, olyat művelt a csapatuk.

Szezonbeli nyolcadik tripla-dupláját hozta össze LeBron James, aki ezúttal 26 ponttal, 10 lepattanóval és 11 gólpasszal segítette csapatát, a Cleveland Cavalierst győzelemhez az Indiana Pacers elleni mérkőzésen. James mellett említést érdemel még JR Smith 23 pontja, és főnök által az All Star-gálára maga mellé vett Kevin Love 10 pontos és 13 lepattanós dupla-duplája is.

A Milwaukee Bucks immár új edzővel, a héten elküldött Jason Kidd helyét elfoglaló Joe Pruntyval a kispadon döngölte földbe a Brooklyn Nets csapatát. A siker első számú letéteményese a 41 pontot, 13 lepattanót és 7 asszisztot jegyző Giannis Antetekounmpo, aki ezek szerint igazi profi: azok után, hogy nyilvánosan is kiállt Kidd mellett, amikor kiderült, hogy elküldik a trénert, most látványosan beállt a sorba, és küzd a csapat a sikeréért.

Ebben a zsákolásban minden benne volt:

Küzdött a San Antonio Spurs is a Philadelphia 76ers ellen, de ez nagyjából annyira volt elég, mint disznónak a jégen. A sérülésektől sújtott (Kawhi Leonard, Rudy Gay, Manu Ginobili) texasiak 2004 óta először kaptak ki hazai pályán a Sixerstől, mégpedig nagyon simán, majd' húsz ponttal, úgy, hogy még nyolcvan pontot sem tudtak összehozni.

Eredmények:
Cleveland Cavaliers–Indiana Pacers 115-108
Milwaukee Bucks–Brooklyn Nets 116-91
San Antonio Spurs–Philadelphia 76ers 78-97
Charlotte Hornets–Atlanta Hawks 121-110
Toronto Raptors–Utah Jazz 93-97
Chicago Bulls–Los Angeles Lakers 103-108
Memphis Grizzlies–Los Angeles Clippers 100-109
New Orleans Pelicans–Houston Rockets 115-113
Dallas Mavericks–Portland Trailblazers 93-107
Phoenix Suns–New York Knicks 85-107