Hát mögötti köténycsel után dobott szürreális kosarat LeBron James

Cleveland Cavaliers v Washington Wizards GettyImageRank2 BASKETBALL NBA SPORT
WASHINGTON, DC - NOVEMBER 3: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers celebrates during the end of the Cavaliers 130-122 win over the Washington Wizards at Capital One Arena on November 3, 2017 in Washington, DC. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Rob Carr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Philadelphia 76ers egy tizenegy meccsen át tartó nyeretlen szériát tudott lezárni a Cleveland Cavaliers ellen.

A Philly egyre jobb formába lendül, február eleje óta nyolc győzelem mellett csak kétszer kapott ki, most pedig egy nagy skalpot gyűjtöttek be, idegenben verték a Cavst 108-97-re.

LeBron James 30 pontot szerzett, nyolc gólpassz és kilenc lepattanó mellett, és egyértelműen övé volt a meccs, de talán a hónap vagy az egész szezon egyik legszebb dobása. Thompsonnak, saját csapattársának adott egy kötényt, majd a rosszabbik, bal kezével dobta be a ziccert, ami közben szabálytalankodtak is ellene. Elképesztő.

A vendégek közül többen is felnőttek a feladathoz, Reddick, Simmons, Embiid és Saric is átlagon felülit teljesítettek.

A meccs végén volt még egy kis kakaskodás, Jordan Clarkson nem értette, hogy Saricnak miért kellett még egyet zsákolnia akkor, amikor már minden eldőlt.

Jordan Clarkson wasn’t having it

Bleacher Report (@bleacherreport) által megosztott bejegyzés,

A Lakers több mint tíz után győzött újra a floridai csapat vendégeként, legutóbb 2008. február 10-én diadalmaskodott az American Airlines Arenában. A találkozó legjobbja a Clevelandtől nemrég megszerzett Isaiah Thomas volt, aki idénycsúcsot jelentő 29 pontot szerzett. Az irányító 20 mezőnykísérletéből 11 sikeres volt, a hárompontos vonalon kívülről 11/6 a mérlege. A Lakers ezzel sorozatban negyedik mérkőzését nyerte meg.

Eredmények:

Miami Heat–Los Angeles Lakers 113–131
Cleveland Cavaliers–Philadelphia 76ers 97–108
Sacramento Kings–Brooklyn Nets 116–111 – hosszabbítás után
Portland Trail Blazers–Minnesota Timberwolves 108–99