Zsinórban négy triplával végezte ki a Lakerst Lillard

Portland Trail Blazers v Denver Nuggets GettyImageRank3 SPORT BASKETBALL NBA Damian Lillard
DENVER, CO - JANUARY 22: Damian Lillard #0 of the Portland Trail Blazers brings the ball down the court against the Denver Nuggets at the Pepsi Center on January 22, 2018 in Denver, Colorado. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Matthew Stockman/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Los Angeles győzelmi sorozata megszakadt, nyert a Cleveland és a Boston is, akadozott a gépezet San Antonióban.

Egyre jobb formába lendült a Los Angeles Lakers és a Portland is, sokáig úgy tűnt, a hazai csapat behúzza a meccset, de Damian Lillard a negyedik negyedben másképp döntött. Az irányító a negyedik negyedben egymaga 19 pontot dobott, zsinórban négy hárompontost vágott be a Lakers gyűrűjébe.

@damianlillard buries 4 consecutive triples for the @trailblazers!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

Lillard végül 39 ponttal zárt, a Lakers pedig ötmeccses győzelmi szériát zárt le ezzel a vereséggel, a Portland hetedik meccsét nyerte zsinórban.

A Cleveland Cavaliers LeBron James és Larry Nance Jr. vezetésével kipipálta a Detroit csapatát. Nance remek napot fogott ki, 22 ponttal és 15 lepattanóval zárt, míg James 31 pontot tett be a közösbe. A túloldalon csak Blake Griffin nyújtott elfogadhatót 25 pontjával, de egy jó teljesítmény édeskevés volt.

@larrydn7 throws down 5 dunks in the first-half for the @cavs!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

A Boston Celtics Kyrie Irving nélkül is nagyon simán nyert a Chicago Bulls otthonában. A sérült Irving nélkül is 19 ponttal ment már egy negyed után a Celtics és a végére is maradt bőven az előnyből. A San Antonio Spurs meglepően nehezen nyert a teljesen szétesett Memphis Grizzlies ellen, Tony Parker és a túloldalon Marc Gasol is 23 pontig jutott, sorozatban 14. alkalommal kapott ki a Grizzlies.

Eredmények:
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies 100-98
Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 112-90
Indiana Pacers-Milwaukee Bucks 92-89
Miami Heat-Phoenix Suns 125-103
Chicago Bulls-Boston Celtics 89-105
Utah Jazz-Orlando Magic 94-80
Los Angeles Lakers-Portland Trail Blazers 103-108