NBA: Győzelmet ért Russell Westbrook 100. tripla duplája

Oklahoma City Thunder v Charlotte Hornets GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA westbrook
CHARLOTTE, NC - JANUARY 13: Russell Westbrook #0 of the Oklahoma City Thunder motions to his team during their game against the Charlotte Hornets at Spectrum Center on January 13, 2018 in Charlotte, North Carolina. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Streeter Lecka/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Karrierje 100. tripla dupláját érte el Russell Westbrook, akinek vezérletével az Oklahoma City Thunder 12 ponttal nyert az Atlanta Hawks vendégeként az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján.

Westbrook 32 pontja mellett 12 gólpasszt adott és 12 lepattanót szerzett.

A nap másik hőse egyértelműen D'Angelo Russell volt, aki a Toronto elleni meccsen az első negyedben hét triplakísérletéből mindegyiket bedobta - más kérdés, hogy a Brooklyn Nets ennek ellenére vereséget szenvedett a Raptorstól.

@dloading hit SEVEN threes in the first quarter

Bleacher Report (@bleacherreport) által megosztott bejegyzés,

Szerdai hír, hogy acímvédő Golden State Warriorsnak még legalább négy mérkőzésre nélkülöznie kell legjobbját, Stephen Curry bokája ugyanis egyelőre nem alkalmas a játékra. Az oaklandi gárda sztárja múlt csütörtökön, a San Antonio elleni találkozón szenvedett bokasérülést, azóta csapata mindkét meccsét elveszítette. A liga legjobbjának (MVP) kétszer is megválasztott Curry a Los Angeles Lakers és a Sacramento Kings elleni hazai, illetve a Phoenix Suns és a Spurs elleni idegenbeli találkozókon biztosan nem lép pályára. Arról pedig kedden döntenek majd az orvosok, hogy a jövő hét közepétől újra játszhat-e.

Eredmények:
Atlanta Hawks-Oklahoma City Thunder 107-119
Philadelphia 76ers-Indiana Pacers 98-101
Washington Wizards-Minnesota Timberwolves 111-116
Brooklyn Nets-Toronto Raptors 102-116
New York Knicks-Dallas Mavericks 97-110
Chicago Bulls-Los Angeles Clippers 106-112
New Orleans Pelicans-Charlotte Hornets 119-115
San Antonio Spurs-Orlando Magic 108-72
Utah Jazz-Detroit Pistons 110-79
Phoenix Suns-Cleveland Cavaliers 107-129
Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 112-103