Vágólapra másolva!
Az NBA-ben szereplő Cleveland Cavaliers hátvédje, Jordan Clarkson egészen hihetetlen kijelentést tett a minap: szerinte ugyanis a dinoszauruszok nem a világ urai voltak az őskorban, sőt, őket is uralták, méghozzá az óriások.

Mióta Kyrie Irving egy évvel ezelőtt (akkor még szintén Cavaliers-játéksoként) kijelentette, hogy a Föld márpedig lapos, azt hittük, ennél nagyobb blődséget nem fogunk hallani egy ideig. A Cleveland februári szerzeménye, a korábbi Lakers-játékos Jordan Clarkson viszont még erre is rátett egy lapáttal.

Jordan Clarksonnak (jobbra) egészen hihetetlen elképzelései vannak az őskorról Forrás: The Ringer

A csapat NBA-berkekben is híres podcastjében, a Road Trippin'-ben ezúttal Clarkson és a másik ex-Laker, Larry Nance Jr. voltak a vendégek, amikor arról volt szó, hogy néhányan tagadják a dínók létezését (erre most ne térjünk ki). A fiatal hátvéd nem értett egyet, sőt: úgy gondolja, hogy

a dinoszauruszok anno az óriások háziállatai voltak.

Amikor az egyik házigazda, DJ Montage rákézdezett, hogy mégis mekkorák lehettek akkor az emberek, csípőből jött a válasz:

Egy Diplodocus-szobor Berlinben. Minden idők egyik legnagyobb szárazföldi élőlénye mintegy 27 méter hosszú volt, nem lehetett egyszerű pórázon tartani Forrás: AFP/Fabian Matzerath

Van egy olyan gyanúnk, hogy Clarkson kedvenc gyerekkori rajzfilmsorozata a Flinstone család volt.