Nem látszott a Celticsen a hetedik meccs fáradtsága

Philadelphia 76ers v Boston Celtics - Game One GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
BOSTON, MA - APRIL 30: Marcus Smart #36 of the Boston Celtics reacts during the second half of Game One in Round Two of the 2018 NBA Playoffs against the Philadelphia 76ers at TD Garden on April 30, 2018 in Boston, Massachusetts. The Celtics defeat the 76ers 117-101. Maddie Meyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Boston Celtics hazai pályán magabiztosan győzte le a Philadelphia 76ers csapatát az NBA rájátszásában a Keleti főcsoport elődöntőjének első mérkőzésén. 

Ahhoz képest, hogy a Boston Celtics két napja még késhegyre menő csatát vívott a továbbjutásról döntő hetedik meccsen a Milwaukee Bucksszal, a 76ers pedig hat napot pihenhetett, a bostoniak nagyon simán húzták meg a főcsoport-elődöntő első meccsét.

Különösen nagyot játszott a Terry Rozier (29 pont) Jayson Tatum (28 pont), Al Horford (26 pont), akik hárman együtt a csapat pontjainak kétharmadát jegyezték.

A túloldalon Joel Embiid villogott, aki 31 pontot és 13 lepattanót tett a közösbe, de ez sem volt elég a rájátszásban ötödik hazai meccsét is megnyerő Celtics ellen.

Eredmény:
Boston Celtics–Philadelphia 76ers 117-101
a négy győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Celtics javára