Tizenhét év után visszavonult a 2016-os bajnokcsapat játékosa

2017 NBA Finals - Game Four GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
CLEVELAND, OH - JUNE 09: Richard Jefferson #24 of the Cleveland Cavaliers reacts against the Golden State Warriors during the first half in Game 4 of the 2017 NBA Finals at Quicken Loans Arena on June 9, 2017 in Cleveland, Ohio. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bejelentette visszavonulását Richard Jefferson, aki 2016-ban bajnoki címet nyert a Cleveland Cavaliersszel az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).

A 38 éves játékos szombaton közölte, hogy 17 NBA-szezon után felhagy profi pályafutásával, és tévés újságíróként dolgozik tovább.

A 2004-ben olimpiai bronzérmes bedobó - akinek egy hónapja az utcán lelőtték az édesapját - az elmúlt idényben már csak 20 mérkőzésen lépett pályára a Denver Nuggets színeiben.

A New Jersey Netsben, a Milwaukee Bucksban, a San Antonio Spursben, a Golden State Warriorsban, a Utah Jazzben és a Dallas Mavericksben is megfordult Jefferson 1181 NBA-meccsen 12,6 pontot átlagolt.