NFL: Rodgers-varázslattal nyert fontos meccset a Packers

San Francisco 49ers v Green Bay Packers GettyImageRank2 AMERICAN FOOTBALL
GREEN BAY, WI - OCTOBER 15: Aaron Rodgers #12 and Davante Adams #17 of the Green Bay Packers celebrate after scoring a touchdown in the first quarter against the San Francisco 49ers at Lambeau Field on October 15, 2018 in Green Bay, Wisconsin. Dylan Buell/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Elsősorban Aaron Rodgers remeklésének köszönhetően a Green Bay Packers hátrányból fordítva hazai pályán 33-30-ra legyőzte a San Francisco 49erst az NFL 6. játékhetének hétfő esti záró mérkőzésén.

Alaposan bekezdett a két csapat, az első két negyedben az irányítók, hazai oldalon Aaron Rodgers, míg a vendégeknél CJ Beathard sorra vezették a látványos támadásokat, 12 drive-ból összesen 547 yardot és 44 pontot tettek fel a táblára. A nagy szünetre 24-20-as 49ers vezetéssel mentek be a csapatok. A mérkőzés második fele nem hozott hasonló pontzuhatagot, helyette viszont bőven volt izgalom: a Packers az utolsó három percben fordította meg a meccset, előbb egy 58 yardos támadást vezetett touchdownig Rodgers, majd a vendégek kirúgására ítélt szabálytalanság után vitte vissza az övéit mezőnygól távolságig, amiből Mason Crosby megszerezte a győztes field goalt - a 27 yardos kísérlet a harmadik sikeres hárompontos kísérlete volt a meccs során.

A meccset eldöntő utolsó három perc: