Az NBA-sztár kézzel írt levélben váltotta valóra egy kislány álmát

Washington Wizards v Golden State Warriors GettyImageRank1 SPORT BASKETBALL NBA topics topix bestof toppics toppix
OAKLAND, CA - OCTOBER 24: Stephen Curry #30 of the Golden State Warriors reacts to the crowd chanting "MVP" during their game against the Washington Wizards at ORACLE Arena on October 24, 2018 in Oakland, California. Curry finished the game with 51 points. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ezra Shaw/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA-ben szereplő Golden State Warriors sztárja, Stephen Curry karácsony előtt bebizonyította, hogy vannak csodák. A világ egyik legnépszerűbb kosárlabdázója kézzel írt levelet kapott egy kilencéves kislánytól, majd nemcsak teljesítette a kis rajongója kérését, de kézzel írt levélben válaszolt is neki. 

A kis Riley Morrison az apukája Instagramján megosztott levélben arra panaszkodott, hogy szerette volna megvenni Curry legújabb cipőjét, de a webáruházban csak a fiúrészlegen létezik az áhított darab gyerekméretben. A kislány ezért azt kérte példaképétől, hogy próbálja meg elérni a gyártó Under Armour márkánál, hogy lányváltozatban is meg lehessen kapni a sporteszközt.

Stephen Curry azonnal intézkedett az ügyben, majd kézzel írt levéllel tájékoztatta is az aktuális helyzetről Riley-t. „Az elmúlt két napban arról tárgyaltunk az Under Armourral, hogy hogyan tudnánk megoldani a problémát. Az észrevételednek köszönhetően kiderült, hogy a gyerekméretű cipők mind a fiúkhoz kerültek, ezt azonnal orvosoljuk!

valamint megígérem, hogy

az elsők között leszel majd, akik megkapják a legújabb modellt.

Nőnapra, március 8-ára is tervezünk valamit, szeretném, ha velem ünnepelnéd majd ezt a napot. Később egyeztetünk még erről, de kérlek, aznap este legyél Oaklandben!”