NFL: jövőre négy mérkőzés lesz Londonban, egy Mexikóvárosban

fbl Horizontal
A general view of the exterior of Wembley Stadium is pictured in west London, on April 27, 2018. - The Football Association have received an offer to buy iconic Wembley stadium in a shock move that increases the chances of an NFL team taking up permanent residence in London. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) szerdán bejelentette, hogy jövőre négy mérkőzést rendeznek Londonban, egyet pedig Mexikóvárosban.

A szervezet azt is közzé tette, hogy ezeken az összecsapásokon a Jacksonville Jaguars, a Los Angeles Chargers, a Los Angeles Rams, az Oakland Raiders és a Tampa Bay Buccaneers házigazdaként léphet pályára, ellenfeleiket azonban a következő szezon menetrendjének tavaszi nyilvánosságra hozataláig nem jelentik be.

A Wembley stadionban jövőre is lesz NFL-meccs Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Idén három NFL-találkozót rendeztek Londonban - ahol 2007 óta rendszeres vendég a sportág -, mindhármat a Wembley stadionban, miután a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának új létesítményét, amely egy összecsapásnak adott volna otthont, még nem adták át. A tervek szerint jövőre mindkét stadionban két-két találkozót játszanának.