Vágólapra másolva!
A kanadai junior jégkorong-vb-n a házigazdák válogatottja elképesztően balszerencsés módon esett ki. A Finnország elleni meccs hosszabbításában ők támadtak, de a kapáslövésre készülő hátvéd, Noah Dobson eltörte az ütőjét, a finnek pedig lefordultak és megszerezték a győztes gólt, amivel bejutottak az elődöntőbe. Most pedig egy finn sportszergyártó újabb tőrt döfött a kanadaiak és Dobson szívébe. 

A PAMA Hockey nevű finn cég egy vadiúj ütőt küldött a tehetséges hátvédnek, mellette egy kísérőlevelet is, amely meglehetősen szarkasztikusra sikerült.

"Kedves Noah! Mi a PAMA Hockeynál rendkívül sajnáljuk, hogy a felszerelésed a lehető legrosszabb pillanatban mondott csődöt. Tudjuk, hogy a kanadaiak milyen udvariasak, úgyhogy mi is szeretnénk kedveskedni egy igazi finn hokiütővel, egy PAMA PHX Carbonnal a remek meccsedért. Minden jót kívánunk a karrieredhez!"

Nem tudjuk, hogy illedelmesek, vagy trollok szeretnének lenni, de ha tippelni kéne, utóbbira voksolnánk. Dobson reakciójáról nincs információnk.

Az a bizonyos eset: