Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján a Boston Celtics két játékosa, Jaylen Brown és Marcus Morris kis híján ökölcsatát vívott a csapat egyik időkérése alatt.

A Bostont a szakértők a bajnoki cím egyik esélyesének tartották a szezon előtt, ám a csapat mégis döcögősen szerepel, az alapszakasz féltávjánál a keleti főcsoport ötödik helyén áll, igaz, javuló formát mutat. Idegenben viszont még mindig nem megy a Celticsnek, legutóbb a Miami Heat otthonában szenvedett 16 pontos vereséget Brad Stevens együttese. A játékosok érezhetően frusztráltak, az egyik időkérés alatt Jaylen Brown és Marcus Morris csúnyán összeveszett, elkezdték lökdösni egymást, végül Marcus Smart és egy segédedző állt közéjük, még mielőtt elcsattant volna egy-két tasli.

Morristól egyébként nem áll távol a balhézás, leghíresebb botránya az volt, amikor ikertestvérével, a Washingtont erősítő Markieffel, valamint három haverjukkal összevertek egy férfit, amiért illetlen üzenetekkel zaklatta édesanyjukat.