Vágólapra másolva!
Snoop Doggnak, a világ egyik legismertebb rapperének szívéhez mindig is közel állt a sport, most pedig egy álma vált valóra azzal, hogy élőben kommentálhatta a Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins NHL-mérkőzést a Fox West csatornán.

A Los Angeles komoly reményekkel vágott neki a szezonnak, főleg Ilja Kovalcsuk szerződtetése miatt bíztak a szurkolók a jó szereplésben, ehhez képest katasztrofálisan alakul eddig az idény a 2012-es és 2014-es bajnoknak, ha lenne kiesés az NHL-ben, az elől menekülne a csapat.

Nem csoda, hogy a klub és a velük szerződésben álló Fox tévétársaság is megtesz mindent, hogy szórakoztassa a rajongókat, aki számára óriási csalódás a Kings szereplése. A Pittsburgh Penguins elleni hazai meccsre odaültették a kommentátorállásba Snoop Doggot, a világ egyik legismertebb rapperét.

Az előadóművésznek elterjedt már néhány videója a neten, ahogy a maga sajátságos stílusában természetfilmeket narrál, szóval mondhatni, van tapasztalata.

Igaz, itt élőben kellett kommentálnia az eseményeket. Természetesen nem egész meccsen, de néhány helyzetnél megkapta a szót. Egy emberelőnyt teljes egészében ő közvetített, valamint egy majdnem bunyóba torkolló tömegjelenetet is.

Snoop Dogg egyébként versenyben van a világ legnagyobb divatdrukkere címért is, gyakolatilag nincs olyan amerikai sportcsapat, aminek a mezében nem mutatkozott volna.