Ha már arra járt, beállított egy NFL-rekordot Usain Bolt a Super Bowl előtt

Usain Bolt And Gatorade Help Rich Eisen Train For The Combine GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities topics topix bestof toppics toppix
ATLANTA, GA - FEBRUARY 02: Usain Bolt and Gatorade help Rich Eisen train for The Combine on February 2, 2019 in Atlanta, Georgia. Robin Marchant/Getty Images for Gatorade/AFP
Vágólapra másolva!
Órákon belül kezdődik az ötvenharmadik Super Bowl, melynek felvezetésébe Usain Bolt is bekapcsolódott, méghozzá azzal, amit a legjobban tud.

Atlantában már pörög a SB-felvezetés, ahol olyan sztárok is tiszteletüket teszik, mint a nyolcszoros sprinter legenda, Usain Bolt. A jamaicai szupersztár pedig, ha már ott volt, akkor megmutatta, hogy még mindig elég gyors: utcai cipőben, egy laza bemelegítéssel beállította a 40 yardos sprint 4,22 másodperces NFL-rekordját.

A negyvenes vágta a kiválasztásra (draft) jelentkező újoncok számára tartott felmérés, azaz combine egyik fontos eleme. A rekordot 2017 óta, John Ross, a Cincinnati Bengals elkapója tartja a fent említett 4,22-vel.