Társoldalunk:

Meccs közben cserélték el a kosarast, elképesztő a reakciója - videó

2019.02.07. 11:54

Harrison Barnest, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericks játékosát mérkőzés közben értesítették arról, hogy két játékosért elcserélték a Sacramento Kingsszel, ezért be sem fejezhette a Charlotte Hornets elleni találkozót, amelyen egyébként csapata egyik legjobbja volt.

A Dallas a mérkőzés közben megállapodott a csereüzletről Sacramento Kingsszel, így két játékost kapott Barnesért, a veterán Zach Randolphot, valamint a másodéves Justin Jacksont. A 26 éves Barnes csapata egyik legjobbja volt a Charlotte Hornets elleni találkozón: 26 percet játszott, azonban a negyedik negyed előtt szóltak neki, hogy elcserélték, így a mérkőzés végét már a kispadról nézte abban a tudatban, hogy véget ért a dallasi karrierje.

Az eset után LeBron James, az NBA egyik legjobb játékosa kiakadt. Szerinte az ilyen üzletekre mindenki fittyet hány, de amikor egy játékos előzetesen jelzi a klubjának, hogy máshol szeretne játszani, akkor az illetőt önzőnek és hálátlannak tüntetik fel.

James kifakadását nem sokkal később kedvelte Anthony Davis, aki egy héttel ezelőtt kérte a New Orleans Pelicans vezetőségét, hogy adják el. Az erőcsatár megszerzéséért a hírek szerint mindent bevet a Jamest is soraiban tudó Lakers – Magic Johnson ügyvezető igazgató állítólag négy játékosa mellett több első körös draftcetlit is hajlandó lenne odaadni a sztárért.

(Forrás)