Meccs közben cserélték el a kosarast, elképesztő a reakciója - videó

Dallas Mavericks v Denver Nuggets GettyImageRank3
DENVER, COLORADO - DECEMBER 18: Harrison Barnes #40 of the Dallas Mavericks plays the Denver Nuggets at the Pepsi Center on December 18, 2018 in Denver, Colorado. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Matthew Stockman/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Harrison Barnest, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericks játékosát mérkőzés közben értesítették arról, hogy két játékosért elcserélték a Sacramento Kingsszel, ezért be sem fejezhette a Charlotte Hornets elleni találkozót, amelyen egyébként csapata egyik legjobbja volt.

A Dallas a mérkőzés közben megállapodott a csereüzletről Sacramento Kingsszel, így két játékost kapott Barnesért, a veterán Zach Randolphot, valamint a másodéves Justin Jacksont. A 26 éves Barnes csapata egyik legjobbja volt a Charlotte Hornets elleni találkozón:

26 percet játszott, azonban a negyedik negyed előtt szóltak neki, hogy elcserélték, így a mérkőzés végét már a kispadról nézte abban a tudatban, hogy véget ért a dallasi karrierje.

Az eset után LeBron James, az NBA egyik legjobb játékosa kiakadt.

Szerinte az ilyen üzletekre mindenki fittyet hány, de amikor egy játékos előzetesen jelzi a klubjának, hogy máshol szeretne játszani, akkor az illetőt önzőnek és hálátlannak tüntetik fel.

James kifakadását nem sokkal később kedvelte Anthony Davis, aki egy héttel ezelőtt kérte a New Orleans Pelicans vezetőségét, hogy adják el. Az erőcsatár megszerzéséért a hírek szerint mindent bevet a Jamest is soraiban tudó Lakers – Magic Johnson ügyvezető igazgató állítólag négy játékosa mellett több első körös draftcetlit is hajlandó lenne odaadni a sztárért.

(Forrás)