LeBron tripla duplája is kevés volt, a Lakers csúnya verést kapott

Los Angeles Lakers v Golden State Warriors GettyImageRank1 Second SPORT VERTICAL Basketball - Sport CROUCHING USA California BENCH Pain Color Image Oakland - California Photography LeBron James Los Angeles Lakers Golden State Warriors NBA NBA Pro Basketba
LeBron James a 32 000 pontján kívül sok mindennek nem örülhetett
Vágólapra másolva!
A San Antonio egyetlen ponttal verte a Memphist az NBA legutóbbi játéknapján.

A vendégcsapat, melyben LaMarcus Aldridge 22 pontot dobott és 11 lepattanót szerzett, négy vesztett mérkőzés után tudott ismét nyerni.

A keleti főcsoport rangadóján a Boston Celtics idegenben három ponttal nyert a Philadelphia 76ers ellen. A bostoni csapatban - amely sikerével a mérlegét 36/21-re javította és legyőzött riválisát utolérte - Gordon Hayward a cserepadról beállva 26 pontig jutott. Csapattársai közül Al Horford 23 pontot szerzett, Jayson Tatum pedig 20 pontja mellé pedig 10 lepattanót is begyűjtött. A Celtics győzelmének értékét növeli, hogy All Star-hátvédje, Kyrie Irving térdsérülés miatt nem játszott. A túloldalon Joel Embiid a szezon során 47. alkalommal ért el dupla-duplát (23 pont, 14 lepattanó), amivel vezeti a liga rangsorát.

A címvédő és nyugati első Golden State Warriors legutóbbi 17 mérkőzéséből a tizenhatodikat nyerte meg Utah Jazz elleni sikerével. Az oaklandiek nagy hármasa, Kevin Durant, Klay Thompson és Stephen Curry összesen 74 pontot dobott.

LeBron James a 32 000 pontján kívül sok mindennek nem örülhetett Forrás: AFP/2018 Getty Images/Thearon W. Henderson

A Los Angeles Lakers annak ellenére kapott ki négy ponttal a liga hátsó felébe tartozó Atlanta Hawks vendégeként, hogy legnagyobb sztárja, LeBron James szezonbeli ötödik tripla dupláját (három statisztikai mutatóban kétszámjegyű eredmény) érte el 28 ponttal, 11 lepattanóval és 16 gólpasszal. A Lakers így jelenleg negatív mérleggel (28 győzelem/29 vereség) áll, és csak tizedik nyugaton.

Eredmények:
Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs 107-108
Philadelphia 76ers-Boston Celtics 109-112
Golden State Warriors-Utah Jazz 115-108
Atlanta Hawks-Los Angeles Lakers 117-113
New Orleans Pelicans-Orlando Magic 88-118