Ledarálta az első sort a Philadelphia centere az NBA-meccsen

Philadelphia 76ers v New York Knicks GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 13: Joel Embiid #21 of the Philadelphia 76ers leaps over the first row in attempt to keep the ball in bounds in the second half against the New York Knicks at Madison Square Garden on February 13, 2019 in New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Philadelphia 76ers a New York Knicks vendége volt az NBA-ben, a Madison Square Gardenben rendezett meccsen. Az Oscarra jelölt színésznő, Regina King is veszélyben volt, amikor Joel Embiid a közönség soraiban landolt.

A harmadik negyedben repült a közönségbe egy elveszett labda után a Philly óriása, Joel Embiid. A színésznőnek csak a haját súrolta, az egyik statisztikus, Dave Fried nem volt ennyire szerencsés, ő az ölébe kapta a centert.

Regina King Twitteren köszönte meg Istennek és Embiid atletikus adottságainak, hogy a hegyomlás csak a haját súrolta.

Embiid később bocsánatot kért, ugyanis már 15 ponttal vezettek, szerinte hiba volt a labda után vetődni, pláne lábbal előre. A center felsegítette Fried-ot, aki elmondta, fájt az ütközés egy pillanatra, de ő is annak örült, hogy a színésznőnek nem esett baja.