Bud Spencer unokáját csúnyán elverték Prágában - videó

UFC - SAO PAULO - BRAZIL 2018 Brasil Brazil Photo Press Futbol Futebol Levi Bianco SP Soccer
Fight between Alex Cowboy (red glove) and Carlo Pedersoli (blue glove) at the UFC Fight Night, held at the Ginésio do Ibirapuera in Sao Paulo, on Saturday night, 22. (Photo: Levi Bianco / Brazil Photo Press)
Vágólapra másolva!
Bud Spencer unokája sem távolodott el a pofonoktól: Carlo Pedersoli Jr. a UFC szervezet keretei között koptatja az oktagont. Szombat este Prágában volt fellépése, de nem sok szép emléket fog őrizni a cseh fővárosról.

A legendás pofonosztó 25 éves unokája Miamiban él, és harcművészettel foglalkozik, nem is alapfokon. A kevert stílusban 11 győzelem mellett most már három vereséget tud felmutatni, ami egyáltalán nem számít rossz mérlegnek egy olyan sportágban, ahol a legnagyobb bajnokok sem mehetnek biztosra.

Prágában, a UFC Fight Night rendezvényen egy középsúlyú (77 kiló) – mit szólna ehhez a nagyapja... – mérkőzésen a 9-2-vel álló Dwight Grant volt az ellenfele, aki az első menet utolsó másodperceiben egy köríves rúgás elől elhajolva hatalmas jobb horgot helyezett el a legifjabb Pedersoli állán, a felvételen látszik, ahogy nagy ívben repül ki a fogvédője a szájából. A földre kerülő olasz-amerikaival pedig már könnyedén elbánt az utóbbi nyolc meccséből a hetediket nyerő amerikai.

Ez volt egyébként a UFC első gálája Prágában, ahol csordultig megtelt a hatalmas O2 Arena, az ESPN cikke szerint 16 583 néző váltott belépőt a show-ra, nem kevesebb, mint 1,6 millió dolláros bevételt generálva csak a jegyeladásokból.

Címlapi kép: Carlo Pedersoli Jr. vs. Alex Oliveira, Sao Paulo, 2018. november 14.