Vágólapra másolva!
Egy korábbi úszó édesapja megerősítette, hogy Turi György, a Spartacus edzője a szülőktől tudott arról, hogy Bacsa István masszőr zaklathatta a lányokat.

A Blikknek nyilatkozó szülő azt mondta, a már visszavonult úszó, Szepesi Nikolett az igazságot írta le Én, a szexmániás című könyvében, amelyben az szerepel, hogy a masszőr fogdosta, zaklatta a lányokat.

"Mondta a lányom, hogy furcsa dolgok történnek az uszodában, de az állításait valahogy kétkedve fogadtam. Hittem is neki, meg nem is, amikor Kicsi bácsi simogató masszázsairól mesélt. Ahogy így visszagondolok, a lányom is hasonló esetekről számolt be, mint Niki, de sajnos akkor nem vettem elég komolyan. Ha tudtam volna, hogy mindez igaz, akkor másképp cselekedtem volna. Akkoriban a többi szülővel együtt szóltunk az edzőnek, Turi Györgynek, hogy állítsa le Kicsi bácsit, de ő nem csinált belőle nagy ügyet, talán ő sem hitt a lányoknak" - idézi a lap az apát, aki bízott az edzőben, és mivel később nem panaszkodott a lánya, úgy gondolta, minden rendben van.

Turi korábban a Vasárnapi Blikknek úgy nyilatkozott, neki nem szólt senki, ő nem tudott a Kicsi bácsinak nevezett masszőr dolgairól. Az Origónak Pecsics Zsuzsanna, a Spartacus utódjaként működő Kőbánya SC edzője azt nyilatkozta, felháborító, hogy több évtizede tisztességesen dolgozó edzőket így meg lehet vádolni, és életszerűtlennek tartotta, hogy mindeddig nem derült volna ki, ha valaki tényleg molesztálta volna a lányokat.