Vágólapra másolva!
A többszörös Ironman-győztes Kropkó Péter lánya, Kropkó Márti teljesen odavan Hosszú Katinka új úszósulijáért, az Iron Aquaticsért. 

A fiatal sportoló a Facebookon arról ír, hogy már a suliban mocorog az edzések előtt, annyira várja, hogy induljon az "usziba".

"Fél órával az edzés előtt toporgok a medence körül. Mikor csobbanunk már?"

Kropkó szerint Katinka folyton mosolyog, míg Shane Tusup és Darren angolul beszélnek az úszókhoz folyamatosan. "Hamarosan mindent értünk."

Az edzés aztán így zajlik: "Katinka tart egy bemelegítő tornát. Annyira természetesen viselkedik, mi meg le se tudjuk venni a szemünket róla. Közben azon gondolkozom, hogy ez képtelenség, nem hiszem el, pedig látom, érzem. Ő is csobban, és mi is. Az edzők a parton állnak. Úgy érzem, szétszedem a medencét, pedig tudom, hogy távol vagyok tőle. Azt mondják, megszokjuk idővel, hogy egy ekkora úszó hozzánk ér, hozzánk szól, folyton mosolyogva köszön.

Mint mondja, edzés után, előtt, alatt "kötelező" a pacsi, és ennek Shane a nagymestere. "Darren egész végig mutogat, beszél a partról, hogyan húzzunk, mire figyeljünk. Mindenki vigyorog, azt hiszem, nem hiszi el senki, ami történik. Azt, hogy a világon hány úszó él, és éppen mi úszhatunk vele. Akinek egy hónapja milliók drukkoltak és világszerte csodálják. Akinek a könyveit két nap alatt felfaltam. Végzünk az edzéssel, mindenki vigyorog, jön a csapatkiáltás, pacsi. Nézem Katinkát. Ő még akkor is úszik, úszik tovább. Várom a következő edzést. Az Iron Aquaticsban."