Totti és Aimar is ott lehet a vébén

Vágólapra másolva!
Csütörtökön tér vissza Francesco Totti, az AS Roma válogatott labdarúgója, aki február 19-én, az Empoli elleni bajnokin szenvedett bokatörést. Ugyancsak megkezdte az edzéseket Pablo Aimar, a Valencia argentin labdarúgója, akit egy hete még vírusos agyhártyagyulladással kórházban kezeltek.
Vágólapra másolva!

"Negyvenhárom nappal a vb előtt nagyon ki vagyok éhezve a játékra. Egy hete a többiekkel edzek, és az orvosok szerint fizikailag teljesen rendben vagyok" - jelentette ki a 29 éves irányító, Francesco Totti, akinek a klub külön ráhangolódó meccset szervezett a negyedosztályú Cisco Roma ellen. Ami a tétmérkőzéseket illeti, a fővárosiak csapatkapitánya vasárnap már valószínűleg pályára lép a Chievo otthonában.

Totti - akinek a bokájában egy hónapja cserélték kisebbekre a fémcsavarokat - felépülésével bizonyosan ott lehet a június 9-én kezdődő németországi világbajnokságon.

Szerdán ismét együtt edzett csapattársaival Pablo Aimar, a Valencia argentin labdarúgója, akit egy hete engedtek ki a kórházból, miután vírusos agyhártyagyulladással kezelték.

A 26 éves válogatott középpályás éppen két hete került kórházba. Magas láza volt, és - már több napja - erős fejfájásra panaszkodott. Az alaposabb vizsgálatok derítették ki, hogy agyhártyagyulladásban szenved, ám szerencséjére a betegség egy olyan jóindulatú változata támadta meg a szervezetét, amely nem fertőző, és nem okoz maradandó károsodást.