Ismerkedjen a résztvevőkkel! I.

Vágólapra másolva!
Abc-sorrendben ismerkedhet minden nap egy válogatottal, illetve az adott csapat egy kulcsemberével.
Vágólapra másolva!
A résztvevőkA sztárjelöltek
Forrás: [origo] Amerikai Egyesült Államok - Négy éve a legjobb nyolc közé jutott az amerikai gárda, idén kis szerencsével megismételheti.Forrás: [origo] DaMarcus Beasley - Hihetetlenül gyors, élete formájában van, alapember a PSV-ben, kedvezőek az előjelek egy nagy dobásra.
Forrás: [origo] Anglia - Sokak szerint a vb egyik nagy esélyese, de csatárposzton még lehetnek gondjai.Forrás: [origo] Wayne Rooney - A gondok egyik forrása: remek formában, de sérüléssel küszködve.
Forrás: [origo] Angola - Újonc az afrikai csapat, meglepő lenne, ha meglepetést okozna.Forrás: [origo] Akwa - A csapat esze, lelke és motorja az elnyűhetetlen játékos.
Forrás: [origo] Argentína - Az 1990-es ezüstérem óta nem értek el semmit a gauchók. Itt az ideje.Forrás: [origo] Juan Roman Riquelme - Bielsa nem bízott benne, Pekermannál kulcsember a Villarreal karmestere.
Forrás: [origo] Ausztrália - A Soccerros nemzetközileg is elismert kapitánnyal, és klasszisjátékosokkal bír.Forrás: [origo] Mark Bresciano - A Parma karmestere sorsdöntő gólt szerzett az uruguayiak elleni pótselejtezőn.
Forrás: [origo] Brazília - Az ötszörös világbajnok most is a vb legnagyobb favoritjának számít.Forrás: [origo] Ronaldinho - Az aranylabdás zseni 26 évesen a legendák közé emelkedett.
Forrás: [origo] Costa Rica - Nem ment könnyen, a válogatott végül mégis kivívta harmadik vb-részvételét.Forrás: [origo] Paulo Cesar Wanchope - Costa Rica élő legendája szárnyakat adhat csapatának.
Forrás: [origo] Csehország - Önálló államként először vb-résztvevő Jiri Menzel és a Skoda szülőhazája.Forrás: [origo] Pavel Nedved - Első és - minden bizonnyal - utolsó vébéjére készül a Juve karmestere.
Forrás: [origo] Dél-Korea - Kiderülhet, mennyit ér a négy éve hazai pályán szerzett negyedik hely.Forrás: [origo] Park Dzsi Szung - Már a Manchester Unitedben is megvetette lábát a középpályás.
Forrás: [origo] Elefántcsonpart - Kamerun és Egyiptom előtt jutottak ki, számolni kell velük.Forrás: [origo] Didier Drogba - A Chelsea gólzsákja lehet a világbajnokság egyik nagy sztárja.
Forrás: [origo] Ecuador - Brazília és Argentína mögött a dél-amerikai zónában a második lett.Forrás: [origo] Edison Mendez - Az LDU Quito 22 éves középpályása öt gólt szerzett a sejeltezők során.
Forrás: [origo] Franciaország - A négyes európai selejtezőcsoportból elsőként jutott tovább - nagy esélyes.Forrás: [origo] Thierry Henry - Kulcs- szerepet játszott abban az Arsenal-csatár, hogy kijussanak a franciák.
Forrás: [origo] Ghána- Egy újabb afrikai újonc a világbajnoki mezőnyben, egy újabb sötét ló.Forrás: [origo] Michael Essien - A Lyontól a Chelsea-hez került középpályás a szezon egyik nagy felfedezettje.
Forrás: [origo] Hollandia - Van Basten irányításával az Oranje visszatért az őt megillető helyre a futballvilágban.Forrás: [origo] Arjen Robben - A Chelsea szélsője nem várt a befutással a világbajnokságig.
Forrás: [origo] Horvátország - A magyarok csoportellenfeleként kijutó együttes a vébén bizonyíthat.Forrás: [origo] Dado Prso - A Glasgow Rangers csatára a horvátok első számú támadója lehet a vébén.
Forrás: [origo] Irán - Ismét bizonyíthat a világbajnokságon Ázsia egyik legjobb csapata.Forrás: [origo] Ali Karimi - A torna egyik nagy felfedezettje lehet a Bayern München légiósa.
Forrás: [origo] Japán - A szövetségi kapitány, Zico képesnek tartja csapatát, hogy jó eredményt érjen el.Forrás: [origo] Janagiszava Acusi - A tá-madó kiesett a Messinával a Serie A-ból, de ettől még remek játékos.
Forrás: [origo] Lengyelország - A házigazda csoportjából próbál majd továbbjutni a lenygyel válogatott.Forrás: [origo] Maciej Zurawski - A Celtic csatára komoly fejfájást okozhat majd a csoportellenfeleknek.
Forrás: [origo] Mexikó - A CONCACAF-zóna második legjobb csapat könnyű csoportba került.Forrás: [origo] Jared Borgetti - A Bolton Wanderers csatára 14 sejeltezőn 14 gólt vállalt.
Forrás: [origo] Németország - A házigazda új kapitánnyal és támadó felfogással vág neki a vb-nek.Forrás: [origo] Michael Ballack - A középpályás most elhallgattathatja a kritikus hangokat.
Forrás: [origo] Olaszország - Az olaszok a 2000-es Eb-ezüst óta nem találják önmagukat.Forrás: [origo] Christian Vieri - A talján ék korábban alapember volt, mára a fiatalok megelőzték.
Forrás: [origo] Paraguay - Dél-Amerikában a negyedik legjobb volt, Németországban javíthat.Forrás: [origo] Roque Santa Cruz - A vb-selejtezők során négy gólig jutott a Bayern München klasszisa.
Forrás: [origo] Portugália - Scolari négy éve vb-t nyert a brazilokkal, most képes lehet erre Figóékkal is.Forrás: [origo] Cristiano Ronaldo - 21 éves kora ellenére érett játékot nyújt a Manchester United sztárja.
Forrás: [origo] Spanyolország - Évek óta mindig esélyesként indulnak a nagy tornákon, de rendre elbuknak.Forrás: [origo] Raúl - A Real Madrid ikonja sérüléséből felépülve a vébén ismét régi formájában villoghat.
Forrás: [origo] Svájc - A törököket pótselejtezőn búcsúztató helvétek meglepetést okozhatnak.Forrás: [origo] Alexander Frei - A Rennes csatára hét góljával csapata legjobbja volt a selejtezőben.
Forrás: [origo] Svédország - A selejtezők során átlagban három gólt lőttek, ha ezt a vébén is hozzák, akkor...Forrás: [origo] Zlatan Ibrahimovic - A Juve támadója kiemelkedően technikás, de sokszor elveszti a fejét.
Forrás: [origo] Szaúd-Arábia- Zsinórban negyedszer jutottak ki a vébére, ahol a nagyokat is megszoríthatják.Forrás: [origo] Al-Dzsaber - A negyedik vébéjére készülő csatár egyszer már lemondta a válogatottságot.
Forrás: [origo] Szerbia-Montenegró- Először és utoljára szerepel ezen a néven déli szomszédunk..Forrás: [origo] Mateja Kezman - Az Atlético Madrid csatára volt csapata legered- ményesebbje a selejtezőben.
Forrás: [origo] Togo - Az afrikai futballforradalom egyik nyertese először szerepelhet világbajnokságon.Forrás: [origo] Emmanuel Adebayor - Az Arsenal csatára kilencszer vette be az ellenfelek kapuját a selejtezők során.
Forrás: [origo] Trinidad és Tobago - Keservesen csalódhat az az ellenfél, aki lebecsüli a világbajnoki újoncot.

Forrás: [origo] Dwight Yorke - A támadó 34 évesen karrierjének egyik legfontosabb állomásához érkezett.

Forrás: [origo] Tunézia - Az afrikai selejtezőben az utolsó meccsig élethalálharcot vívott Marokkóval.

Forrás: [origo] Hatem Trabelszi - Harmadik világbajnokságára készül a csatárerényekkel megáldott jobbhátvéd.

Forrás: [origo] Ukrajna - Három meccsel a selejtezők vége előtt már vb-résztvevő volt az együttes.

Forrás: [origo] Andrij Sevcsenko - A Chelsea új szerzeménye a vb egyik legnagyobb csillaga lehet.