A Bayern-elnök visszavonulásra biztatja Ballackot

Vágólapra másolva!
Uli Hoeness, a Bayern München elnöke szerint a labdarúgó-világbajnokságról sérülés miatt lemaradó Michael Ballacknak be kellene fejeznie válogatottbeli pályafutását.
Vágólapra másolva!

"Még ha nehéz is, fel kell tudni ismerni azt a pillanatot, amikor vége. Nem gondolom, hogy igazán komoly cél lehetne számára, hogy szerepeljen a 2012-es Európa-bajnokságon" - idézte a sportvezetőt a Sport Bild szerdai száma. "Ha egy világbajnokságról lenne szó, megérteném, hogy folytatja. De részt venni egy Eb-n Lengyelországban és Ukrajnában nem lehet olyan álom, ami miatt ne tudna aludni."

Forrás: AFP

A londoni Chelsea alkalmazásában álló 33 éves Ballack május 15-én az angol FA-kupa-döntőn szenvedett izomszalag-szakadást, illetve jobb bokája is megsérült a Portsmouth elleni mérkőzésen.

A középpályás, aki évek óta a német válogatott csapatkapitánya volt, az eset után nem sokkal úgy nyilatkozott: a legmagasabb szinten folytatná pályafutását. Oliver Bierhoff, a nemzeti együttes menedzsere erre reagálva azt mondta, a 2012-es kontinensviadalon ott lehet, a kor nem akadály.