Domenech összevissza beszél Anelka anyázásáról

Vágólapra másolva!
Raymond Domenech érezhetően nehezen tudja hova tenni Anelka beszólását és a média reakcióját, nem mondhatni, hogy következetes volt egy francia csatornának adott interjújában.
Vágólapra másolva!

"Nem konfrontálódtunk Anelkával" - jelentette ki Raymond Domenech a TF1 francia tv-csatornának, miután a L'equipe kiszivárogtatta, hogy a Mexikó elleni meccs szünetében Anelka elküldte a kurva anyjába az edzőt.

"Az emberek nem tudják elképzelni, mekkora nyomás alatt vannak ezek a játékosok. Ha az öltözőben egy edző mond valamit egy játékosnak, a nyomás alatt lévő játékos reagálhat indulatosan, csúnya szavakat használva" - magyarázkodott Domenech, akit ezek szerint nem zavar, ha 22 ember előtt anyázza egy játékosa.

"Nem a legmegfelelőbben válaszolt, de akkor csak egy srác volt, aki a sarokban ült és motyogott. Ami fontosabb, hogy ez az újságok címlapjára került, és ezzel feszültségeket okozott a csapaton belül" - indokolta Domenech, hogy miért kellett hazaküldeni Anelkát. A L'equipe szerint Domenech állításával szemben Anelkát azért cserélte le, mert visszaszólt neki.

A nyilatkozat végén teljes ellentmondásba került önmagával Domenech, azt mondta, hogy Anelka maradhatott volna, ha bocsánatot kér, de ez egy négyszemközti beszélgetésen sem történt meg. Tovább tetézi Domenech érthetetlenségét, hogy azt is mondta, "sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek a francia csapat jelent valamit. Anelkának nem volt joga ilyeneket mondani".