Búcsúzik a címvédő, az újonc Szlovákia miatt - a vb képekben

Vágólapra másolva!
Először fordul elő, hogy az előző döntő mindkét résztvevője az első körben búcsúzik a labdarúgó-világbajnokságok történetében. Franciaország után Olaszország is kiesett a csoportmérkőzések alatt. A focivébé minden napjáról összefoglalót és más érdekességeket is talál képgalériánkban!
Vágólapra másolva!

Forrás: AFP
Először fordul elő, hogy az előző döntő mindkét résztvevője az első körben búcsúzik. Franciaországot követően Olaszország esett ki a meglepetés Szlovákia elleni veresége után - képes összefoglaló

Forrás: AFP
Sokan fohászkodnak sikerért és köszönik meg az elért eredményt istenüknek a focivébé ideje alatt. Kattintson a képre és nézzen még vallásos focistákat!

Forrás: AFP
Angliának a Szlovénia elleni egy gólos győzelme és az amerikaiak Algéria elleni győzelme kellett a továbbjutáshoz, Németország pedig elkerülte a történelmi szégyent és megverte Ghánát. Kattintson a 13. nap képeiért!

Forrás: AFP
A meccseken nemcsak a jétákosokban nagy a feszültség - a dél-afrikai focivébé csókjaiból válogattunk

Forrás: AFP
Kedden már a 16 közé jutás volt a tét - a 12. nap képekben, kattintson!

Forrás: AFP
Spanyolország javul, Torres még nem - a 11. nap képekben, kattintson!

Forrás: AFP
Brazília szép gólokkal és fájós lábakkal masírozott a nyolcaddöntőbe, míg a 2006-os világbajnok Olaszország nyeretlenül, roppant gyenge teljesítménnyel vergődött Új-Zéland ellen - a 10. nap képekben, kattintson!

Forrás: AFP
A vb eddigi legjobb mérkőzésén Dánia 2:1-es eredménnyel hazaküldte Kamerunt - a 9. nap képeiért kattintson!

Forrás: AFP
Leesett az idei dél-afrikai tél első hava. A többi képért kattintson a fotóra!

Forrás: AFP
Nem a papírforma érvényesült a világbajnokság nyolcadik napján, a második körben, ahol az angolok gól nélküli döntetlent játszottak, a németek pedig kikaptak szerbiától - kattintson a 8. játéknap képeiért!

Forrás: AFP
Mexikó a szakadék szélére lökte a francia válogatottat 2:0-ás győzelmével a hetedik napon. Kattintson a fotóra!

Forrás: epa
A világ legnagyobb, becslések szerint 6 ezer éves baobabfájának törzsében, amelyet a talajszinthez közel kivájtak, italboltot rendeztek be a dél-afrikai Modjadjiskloof közelében. Kattintson a képre!

Forrás: AFP
Chile lelkes játékkal próbálta a gyepbe gyalulni Hondurast, végül egy góllal nyert a hatodik napon. Kattintson a képre az összefoglaló galériáért!

Forrás: AFP
Az unalmas ötödik játéknapot csak Brazília Észak-Korea elleni meccse dobta fel valamelyest. Kattintson a fotóra!

Forrás: AFP
Feloszlatta a dél-afrikai rohamrendőrség hétfőre virradóra a labdarúgó világbajnokság egyik helyszíne, Durban stadionja mellett az alacsony bérek miatt tiltakozó biztonsági őrök tüntetését. Mégtöbb képért kattintson a fotóra!

Forrás: AFP
Kemény parguayi védelembe ütközött az olasz válogatott - képek a negyedik napról

AFP
Összesen 14 sárga lap és meccsenként egy kiállítás a foci-vb harmadik napjának büntető-mérlege - képek a harmadik napról

Forrás: AFP
A nap melléfogásával, Green kapus potya góljával 1-1-es döntetlennel fejezte be a második játéknapot Anglia és az Egyesült Államok. Kattintson a képekért!

Forrás: AFP
A hazai csapat Mexikóval csapott össze a világbajnokság nyitómérkőzésén, a végeredmény 1-1. Az első nap képeiért kattintson a fotóra!

Forrás: AFP
Nézze meg a vb házigazda városait, kattintson a képre!

Forrás: AFP
Kattintson a képre és nézze meg melyik csapat hol lakik a világbajnokság ideje alatt!