Az iWiW tippkirálya vb-döntőbe várja Kassait

Vágólapra másolva!
Az iWiW focivébés tippjátékát nagy fölénnyel, több mint 150 ponttal vezeti Harakály Balázs, aki szerint Hollandia megnyerheti a focivébét, de ehhez a rejtett tartalékait még be kellene vetnie. A vendéglátásban dolgozó tippelő, bár nem örül a bírói tévedéseknek, reméli, hogy ez Kassai Viktornak kedvez.
Vágólapra másolva!

A 30 éves, vendéglátásban dolgozó szurkoló nem lepődött meg azon, hogy a vb-n eddig a dél-amerikaiak dominálnak: "Csupaszív játékosok, nagyon komoly erőnléttel, így nem csoda, hogy eddig ilyen jól szerepelnek" - mondta az [origo]-nak Harakály Balázs, aki Hollandia csapatát választotta az iWiW tippjátékában. "A hollandok eddig minden meccsüket megnyerték, de szerintem többször is spóroltak az erejükkel, ameddig csak lehet. Csak nehogy a saját csapdájukba essenek!" - tette hozzá, majd elárulta, hogy szerinte David Villa lesz a gólkirály, s hogy más csapatokért is szorít.

"Bízom Japánban, szerintem Paraguayt is legyőzheti, de ezt csak a szívem mondatja velem, hanem az eszem. Hogy miért? Eddig minden japán meccsre leadott tippem bejött" - mondta, hozzáfűzve, hogy véleménye szerint a portugál-spanyol meccset szinte biztosan az Európa-bajnok nyeri meg.

Forrás: AFP
Kassai Viktor eddig jól bíráskodott a vb-n

Amikor Lampard meg nem adott góljáról, illetve Tévez érvényesnek ítélt lesgóljáról kérdeztük, azt mondta: "Felháborodtam a bírói tévedéseken, de talán így egy magyar is lesz a döntőben." (Arról, hogy a bírói hibák javítják-e Kassai Viktor esélyeit, itt olvashat.)

Harakály a tippjátékban - a kedd délelőtti állás szerint - 485 945 versenyzőt megelőzve áll az első helyen, fölénye több mint 150 pont, jelenleg 1112 pontja van: "Ez csak egy játék, de hazudnék, ha azt mondanám, nem szeretnék nyerni!"

Az iWiW vb-játék részleteit itt ismerheti meg.