Klose nem döntheti meg a vb-gólrekordot

Vágólapra másolva!
A német Bild szerint tartalékos összeállításban lép pályára a német labdarúgó-válogatott az Uruguay elleni bronzmérkőzésen. A bulvárlap úgy tudja, Lukas Podolski mellett Philipp Lahm és Miroslav Klose sem léphet pályára.
Vágólapra másolva!

A pénteki tréningről a betegséggel bajlódó Philipp Lahm és Lukas Podolski, valamint a hátát fájlaló Miroslav Klose is hiányzott, a Bild úgy tudja, a három labdarúgó nem vállalhatja a játékot este az Uruguay elleni bronzmérkőzésen.

A lap szerint Klosét Cacau pótolhatja, míg Lahm helyét Boateng foglalja majd el. Klose hiánya azért is szomorú lehet, mert a csatár egy találatra áll csak Ronaldo mögött a vébék góllövőlistáján - a német 14, a brazil csillag 15 gólt szerzett eddig.

A csapatkapitány ezúttal Bastian Schweinsteiger lesz, a lap szerint a kezdőben kap majd helyet a hamburgi védő, Dennis Aogo, illetve a Bayern kapusa Hans-Jörg Butt is.

A németek várható kezdőcsapata: Butt - J. Boateng, Mertesacker, Friedrich, Aogo - Khedira, Schweinsteiger - Thomas Müller, Özil, Jansen - Cacau.