A Digin is lesznek vb-meccsek

Vágólapra másolva!
Az MTVA közleményben tudatta, hogy bár a világbajnokság mérkőzéseinek kizárólagos élő sugárzási joga továbbra is az M1 és M2 csatornáknál marad, összesen 35 vébémeccs másodsugárzási jogát átadják a DigiSport csatornának. 
Vágólapra másolva!

Nem csak a M1-en és az M2-n lehet majd vébémeccseket nézni, a DigiSport is adhat majd mérkőzéseket felvételről. A brazíliai mérkőzések másodsugárzási jogának átruházásáról ma adott ki közleményt mindkét fél.

A világ idén talán legjobban várt sporteseményének, a brazíliai FIFA labdarúgó-vb-nek minden mérkőzése Magyarországon kizárólag az M1 és az M2 csatornákon lesz látható élőben. Az MTVA és a DIGI Kft. megállapodásának értelmében ugyanakkor 35 mérkőzés másodsugárzási jogát átveszi a DIGI Sport két csatornája. A két fél megegyezése a torna első szakaszában, 2014. június 12-26. között, a csoportmérkőzések során – a nyitónap kivételével – napi legalább 1 mérkőzés (összesen maximum 19 meccs) felvételes sugárzását teszi lehetővé. A csoportmeccsek befejezése után, június 28-tól a vb minden további mérkőzése – beleértve a döntőt is – felvételről látható lesz a DIGI Sport csatornái - írja az MTVA hivatalos közleményében.

Nem ez az első együttműködés a két csatorna között, a kézilabda Bajnokok Ligája közvetítési jogainak tulajdonosaként a DigiSport tavaly és idén is engedélyt adott az M1-nek, hogy a Győri Audi ETO KC Bajnokok Ligája-döntőjét élőben közvetítse, és a hírek szerint így lesz ez a férfi Final4-ral kapcsolatban is, ahol az MKB-MVM Veszprém lesz érdekelt.