Ronaldo bal lába teljesen tropa

atletico - real madrid, BL döntő
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts on the pitch during the UEFA Champions League Final Real Madrid vs Atletico de Madrid at Luz stadium in Lisbon, on May 24, 2014. AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
Vágólapra másolva!
Térdsérüléssel is bajlódik Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott sztárjátékosa, aki az idény végén a combja miatt hagyott ki néhány mérkőzést.
Vágólapra másolva!

"Ronaldo bal combjának a hátsó része sérült, illetve íngyulladása van a bal térdében" - közölte a portugál szövetség a vb-felkészülés megkezdésekor. Az aranylabdás támadó kedden speciális foglalkozáson vett részt a New York Jets amerikaifutball-csapat edzőközpontjában, ahol a portugál válogatott készül június 11-ig, a brazíliai elutazásig. A portugál keretből egyébként nemcsak Cristiano Ronaldo van jelenleg "kímélő üzemmódban", hanem Raul Meireles, Pepe és Beto is.

Sokat bántják Forrás: AFP/Francisco Leong

"Cristiano jól van, nyugodtan készül, a dolgok jó irányba mennek - igyekezett megnyugtatni a sajtót a csapattárs Nene. - Úgy véljük, olyan állapotba kerül majd, hogy tud játszani és segíteni a válogatottnak" - tette hozzá, megjegyezve egyúttal, hogy ha mégsem lesz bevethető, akkor a helyén szereplőnek bíznia kell magában, hogy elvégezhesse a feladatát.

Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a görögök elleni, első felkészülési mérkőzésen, amely 0-0-val zárult Lisszabonban. A portugálok pénteken a mexikóiakkal, jövő kedden pedig az írekkel csapnak össze az Egyesült Államokban. A jövő csütörtökön kezdődő brazíliai vb csoportszakaszában a portugálok a németekkel, az amerikaiakkal és a ghánaiakkal mérkőznek majd meg.