3-0 után gratulálni kell

James Rodriguez, Jose Pekerman, foci, foci-vb, kolumbiai fociválogatott
BRAZIL, Belo Horizonte : Colombia's Argentinian coach Jose Pekerman (R) talks to Colombia's midfielder James Rodriguez (L) during a Group C football match between Colombia and Greece at the Mineirao Arena in Belo Horizonte during the 2014 FIFA World Cup on June 14, 2014. AFP PHOTO / EITAN ABRAMOVICH
Vágólapra másolva!
16 év után csodálatos futballal tért vissza a világbajnokságra Kolumbiai labdarúgó-válogatottja, a görögök elleni 3-0-s siker után nem véletlenül nyilatkozott elégedetten Jose Pekerman szövetségi kapitány. Kollégája, Fernando Santos gratulált, és játékosait bírálta.
Vágólapra másolva!

A kolumbiaiak argentin kapitánya, Jose Pekerman rendkívül boldogan nyilatkozott a görögök elleni 3-0-s sikert követően: "16 évvel legutóbbi szereplésünk után csodálatosan debütáltunk ezen a vébén. Ugyan semmit sem értünk még el, de rendkívül boldog vagyok a mutatott formával. Bebizonyítottuk, milyen nagy a kolumbiai futball. Ma ünneplünk, holnaptól pedig már az elefántcsontpartiak elleni meccsre készülünk."

Pekerman kapitány nagyon elégedett volt Forrás: AFP/Eitan Abramovich

A görögök edzője, Fernando Santos elismerte, hogy az ellenfél sokkal jobban játszott, és megérdemelten nyert: "Amikor kikapsz 3-0-ra, akkor gratulálni kell az ellenfélnek" - mondta Santos a mérkőzést követően.

"Kolumbia nagyon jól játszott, de ez engem egyáltalán nem lepett meg. Csapatom néhány tagja úgy futballozott, mintha egy átlagos bajnokin lett volna. A vereség fájó, főleg úgy, hogy kaptunk egy harmadik gólt is. Meg kell beszélnünk sok mindent a következő, Japán elleni csata előtt."

"Köszönöm istennek, a családomnak és a csapattársaimnak, hogy gólt szerezhettem" - mondta boldogan az első gól szerzője, Pablo Armero. "Egy álmom valóra vált, de szeretnénk még nagyobb dogokat elérni ezen a vébén."