Vágólapra másolva!
Ha annyi lecsónk lenne, mint Leonardo DiCapriónak, valószínűleg most ugyanazt csinálnánk, amit ő: a világ egyik legsütibb jachtján, 20 haverunkkal és 50 importcsajjal utazgatnánk Brazília partjainál, és vébémeccseket néznénk levezetésnek. Ne szégyellje, hogy irigykedik. 
Vágólapra másolva!

Leonardo DiCaprio élőben is remekül alakítja a Wall Street Farkasában megformált karaktert, Jordan Belfortot. A filmsztár kibérelte a világ ötödik legnagyobb luxusjachtját, a 400 millió fontra értékelt Topázt, és 20 haverjával lecsorgott Rio de Janeiróba, hogy stílusosan tudják követni a brazíliai világbajnokság eseményeit.

A Topáz Forrás: NORTHFOTO/Claus Schäfe

A Topáz nyolc szintjén 29 szoba, három úszómedence és két helikopterleszálló található, a felszereléséhez tartozik három jetski és egy üvegpadlójú minihajó, amit búvárkodáshoz használ a sejk.

A 39 éves színész múlt csütörtökön érkezett meg a Manszúr sejktől bérelt, 147 láb hosszú ladikon, és helikopterrel utazott át Rióból Sao Paulóba, a világbajnokság nyitómeccsére. DiCaprio nem először bérli ki a Topázt, tavaly Orlando Bloommal és Jamie Foxxszal adtak partit a jachton egy New York-i privát mólón.

Részlet a Wall Street Farkasa c. filmből Forrás: AFP

Bár a világbajnokság remek színvonalú, a napi három meccs biztosan megfeküdte az amerikaiak gyomrát, ezért Leo gondoskodott róla, hogy a buli foci nélkül is jól teljen. A vébé második hetére 30 csajt utaztatott le Brazíliába, majd – biztos, ami biztos alapon – további 20 helyi leányzót is meghívott, akik között ott volt Marien Carretero, a legutóbbi brazil Big Brother győztese, és Mari Silvestre Playboy-modell is.

A Daily Record bulvárújság úgy tudja, azóta megállás nélkül folyik a buli. Leo nem nézi a számlát, egymás után pörögnek a Dom Perignon-os üvegek. A színész végül négy lánnyal tért vissza a jachtra, ahol hajnalig mulatoztak.