Jordi Alba: Legközelebb letépem a fejed

Jordi Alba megfenyegetett egy újságírót című cikkhez teljesen irreleváns illusztráció mert különben szarul jelenik meg az alkalmazásokban
Spain's defender Jordi Alba (up) vies with Australia's forward Mathew Leckie (down) during a Group B football match between Australia and Spain at the Baixada Arena in Curitiba during the 2014 FIFA World Cup on June 23, 2014. AFP PHOTO / LUIS ACOSTA
Vágólapra másolva!
Jordi Alba, a spanyolok balhátvédje megfenyegette az egyik újságírót.
Vágólapra másolva!

Alba a mezőny talán legjobbja volt a spanyolok Ausztrália elleni utolsó csoportmeccsén, ezért érthető módon szerették volna megszólaltani az újságírók. Ő azonban nem állt meg az interjúkra fenntartott vegyes zónában, de menet közben azt mondta Javier Gómez Matallanasnak, az AS újságírójának, hogy "Legközelebb letépem a fejed".

Forrás: AFP/Luis Acosta

Az újságíró meglepetten bambult a szavak hallatán, mire a focista hozzátette: "Igen, legközelebb. Ezt vedd figyelmeztetésnek". Az incidens később a reptéren folytatódott, Jordi Alba újra verbálisan inzultálta Matallanast, akire állítólag azért haragudott meg, mert információkat adott ki a csapatról.

Az újságíró még a második incidens előtt nyilatkozott Onda Cero rádióállomásnak, és azt mondta, nem érti, miért támadott neki Alba, mert nem írt róla semmit.