A megmagyarázhatatlan magyarázgatása

Németország-Brazília, foci-vb, vébé, Brazília 2014
BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08: David Luiz of Brazil looks on after Germany's sixth goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Vágólapra másolva!
David Luiz és Júlio César is elnézést kért minden braziltól, miután a házigazda válogatott 7-1-re kikapott a németek elleni vb-elődöntőben. A kapus jobban örült volna, ha ilyen súlyos vereség helyett az ő hibájával kikapnak 1-0-ra.
Vágólapra másolva!

"Én csak annyit szerettem volna, hogy boldoggá tegyük az embereket, és mosolyogni lássuk őket. Azokat, akik már olyan sokat szenvedtek. Sajnos ezt képtelenek voltunk megcsinálni. Bocsánatot kérek mindenkitől, minden braziltól" - nyilatkozta a Thiago Silva távollétében a brazil csapatkapitányi karszalagot viselő védő, David Luiz.

"Úgy érzem, kissé eltévedtünk, nem találtuk a helyünket, ezt a németek észrevették, és ki is használták. El kell ismernünk, hogy Németország nagyszerűen játszott, nálunk pedig volt egy rövidzárlat. De őszintén nehéz megmagyarázni, hogy mi történt. Ez a megmagyarázhatatlan magyarázgatása lenne. Én is követtem el hibákat, ezekért vállalom a rám eső felelősséget" - mondta Júlio Cesar, pedig a gólokért nemigen hibáztatható (nem úgy, mint négy éve, amikor a hollandok elleni vesztes negyeddöntőn mindkettőben benne volt).

"Bocsánatot kell kérnünk a brazil szurkolóktól, mást nem tehetünk. az egész brazil nemzet nekünk szurkolt, de mi nem tudtuk beteljesíteni az emberek álmát. El kell fogadnunk, hogy ez elképesztően súlyos vereség. Sokkal jobb lenne, ha kikaptunk volna 1-0-ra az én hibámmal" - mondta Júlio César, akinek 34 évesen ezzel nyilván véget ért a válogatott karrierje.

David Luiz magánya Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Laurence Griffiths