Minden, ami labdarúgó-vb - elindult az Origo világbajnoki oldala

Horizontal
Argentina's former football player Jorge Valdano displays the FIFA World Cup trophy upon arrival at Miguel Hidalgo International Airport in Guadalajara, Jalisco State, Mexico, on April 9, 2018 as part of the FIFA World Cup trophy tour. The FIFA World Cup trophy tour touches 91 cities in 51 countries during a three-month period before the start of the World Cup in Russia. / AFP PHOTO / Ulises RUIZ
Vágólapra másolva!
Pontosan egy hónap múlva, június 14-én az Oroszország-Szaúd-Arábia mérkőzéssel Moszkvában kezdetét veszi a labdarúgó-világbajnokság. Az Origo Sport egy hónappal a rajt előtt nyitotta meg azt az oldalt, amely már teljes egészében a világbajnoksággal foglalkozik.
Vágólapra másolva!

Oldalunkat itt találják meg:

ORIGO sport foci vb 2018

ORIGO sport - A magyartól a külföldi fociig, a tenisztől a bokszig, a vízilabdától a sakkig minden sportág aktuális történéseit megtalálja az Origo sport rovatában.

Lantos Gábor, az Origo sport rovatvezetője további részletekkel szolgál:

Rengeteg mindennel készülünk. Ha az oldalon rákattintanak egy-egy vb-résztvevő nevére, azonnal olvashatnak róluk, megtudhatják, hogyan jutottak el a csapatok a világbajnokságra.

Ha csapatok zászlóira kattint, elolvashatja a legfontosabb információkat Forrás: Origo

Nézzük például az Európa-bajnok portugálokat.

Portugália

A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság csapatainak bemutatása.

Az elkövetkezendő egy hónapban naponta több érdekességgel jelentkezünk. Hétfőn este elkezdjük a labdarúgó vb-k történetének bemutatását, majd jönnek a csoportelemzések és a világsztárok. Tartsanak velünk a vb felvezető szakaszában június 14-ig, a világbajnokság kezdetéig!