Az egyiptomi válogatott orvosa biztos Szalah vb-szereplésében

Mohamed Szalah, graffiti
Mohamed Szalah játéka létfontosságú az egyiptomi válogatottnak
Vágólapra másolva!
Az egyiptomi labdarúgó-válogatott csapatorvosa megerősítette, amit korábban a Liverpool fizioterapeutája is elmondott: Mohamed Szalahnak jó esélye van rá, hogy felépüljön az oroszországi világbajnokságra.
Vágólapra másolva!

Szalaht a Real Madrid 3-1-es győzelmével véget ért szombati BL-döntő 31. percében kellett lecserélni, miután Sergio Ramosszal együtt összeakasztott karral a földre zuhant és a bal vállát fájlalta.

Ruben Pons, a Liverpool FC fizioterapeutája szerint három-négy hetet kell kihagynia az egyiptomi támadónak, aki a vb-részvétel érdekében mindent elkövet. Az egyiptomi ifjúsági és sportminiszter, Háled Abdel-Azíz a közösségi oldalán arról számolt be vasárnap, hogy

a röntgenvizsgálat nem mutatott tartós szövetkárosodást Szalah sérült vállában, így két hét múlva felépül, és ott lesz a válogatott szűk keretében.

Ezt az információt megerősítette az egyiptomi válogatott csapatorvosa is, aki elmondta, hogy konzultált a támadóval, és úgy véli, még három hét sem kell Szalahnak, hogy rendbe jöjjön.

Mohamed Szalah játéka létfontosságú az egyiptomi válogatottnak Forrás: AFP/Khaled Desouki

Az egyiptomiak a június 14-én kezdődő világbajnokságon az uruguayi, a házigazda orosz és a szaúdi együttessel találkoznak az A csoportban. Az első meccsüket június 15-én játsszák.