Sergio Ramos dalra fakadt, kiadta a spanyolok vb-nótáját

Sergio Ramos, spanyol válogatott, Demarco Flamenco
Demarco Flamenco és Sergio Ramos elkészítettét a spanyol válogatott vb-dalát
Vágólapra másolva!
A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság közeledtével egyre több előadó jelentkezik a Mundialhoz köthető nótával. Jason Derulo nyitotta a sort a Coca Cola számára készített Colors című dallal, ezt követte a Nicky Jam, Will Smith és Era Istrefi előadásában a Live It Up, amely a világbajnokság hivatalos himnusza lett. Azonban a daláradatnak még nincs vége, ugyanis a világ- és Európa-bajnok spanyol védő, Sergio Ramos Demarco Flamencóval az oldalán jelentkezett egy újabb számmal. A Real Madrid csapatkapitánya korábban rappeléssel is próbálkozott, ezúttal inkább az érzelmesebb oldalát villantotta meg. 
Vágólapra másolva!

A dal az Otra estrella en tu corazón (Újabb csillag a szívedben) címet viseli, és a spanyol válogatott szurkolóinak szól.

Shakira vagy Ricky Martin? A foci-vb-k történetének legjobb dalai

Nyár, szurkolás, gól, öröm - egy jó foci-vb-dalnak erről kell szólnia, na meg persze az életérzésről, amit egy futball-világbajnokság jelent. Az elmúlt hat torna legjellegzetesebb dallamait gyűjtöttük össze, hogy az Origo olvasói eldönthessék, melyik minden idők legjobb vb-dala. Ha azt mondjuk, a foci-vb hivatalos dala, szinte biztos, hogy a legtöbb embernek Ricky Martin „La Copa de la Vida" című száma jut eszébe.