Botrány! A kapuőr nem ismerte fel Maradonát

80612247. Metepec, 12 Jun 2018 (Notimex-Especial). A partir de este miércoles llega a la pantalla y a los micrófonos de Radio y Televisión Mexiquense, “De la mano del diez”, programa conducido por el exfutbolista argentino Diego Armando Maradona y el periodista Víctor Hugo Morales., quienes realizarán análisis de la jornada mundialista Rusia 2018. NOTIMEX/FOTO/ESPECIAL/COR/SPO/RUSIA
Vágólapra másolva!
Elképesztő skandallum esett meg csütörtökön Moszkvában, mert a Luzsnyiki Stadion kapuőre nem ismerte fel az 1986-ban világbajnoki címet nyert argentin Diego Maradonát. Maradonának máshol kellett parkolnia. Hallatlan.
Vágólapra másolva!

Maradona ezek után annyira dühös lett, hogy a FIFA-nak is nekiment. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szerdán úgy döntött, hogy a 2026-os vb-t az Egyesült Államok, Mexikó és Kanada rendezi. Maradona erről így vélekedett:

A rádió-riporternő legalább felismerte az isteni Diegót Forrás: NOTIMEX/Cortesía

„A kanadaiak jó síelők, az amerikaiak pedig csak a reklámidőre hajtanak. Mexikó sem érdemli meg a rendezést, mert ha Brazíliával vagy Németországgal találkoznak, akkor bumm, máris kiestek” - méltatlankodott az excsatár, aki 1986-ban éppen Mexikóban lett világbajnok.

Kíváncsian várjuk, hogy Maradona pénteken kibe vagy mibe köt bele.