Elvette a FIFA Pogba gólját

FIFA World Cup 2018 / Preliminary Round / France-Australia 2-1 FIFA PLAYER Sports Sports Jersey 18 Database National Team WM2018 CHAMPION XXI TOURNAMENT Copa do Mundo Russia RUS FOOTBALL football tournament footballer worldcup WORLD CUP Sp Soccer Internat
the goal of Paul POGBA (FRA-not in the picture) to the 2-1 after video proof, Videoreferee, Videoassist. Goalkeeper Mathew RYAN (AUS) stretches in vain, Action, France (FRA) -Australia (AUS) 2-1, Preliminary Round, Group C, Game 5, on 16.06.2018 in Kazan, Kazan Arena. Football World Cup 2018 in Russia from 14.06. - 15.07.2018. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-válogatott szombati második találatát a nemzetközi szövetség (FIFA) utólag öngólnak minősítette, így annak hivatalosan már nem Paul Pogba a szerzője.
Vágólapra másolva!

A Manchester United középpályása az Ausztrália elleni, kazanyi összecsapás 81. percében szép egyérintős passzolgatás után 14 méterről, középről pöckölte kapura a labdát, amely Aziz Behich lábán némileg megpattanva a keresztlécet érintve a gólvonal mögé hullott.

Pogba úgy fogalmazott vasárnap, hogy magáénak érzi a gólt, de nem az a fontos, ki szerezte.

„Nagyon örültem, hogy a labda behullott a kapuba, és ezzel megnyertük a mérkőzést. Ez volt a célunk – mondta a TF1 csatornának nyilatkozva. – Az én felfogásom szerint vannak jó és rossz pillanatok. Ezúttal szerencsém volt, hogy eldönthettem a mérkőzést. Azért tudunk ennél jobban is játszani, és kell is jobban játszanunk" – tette hozzá.

A mérkőzést a franciák 2-1-re nyerték, az öngól előtt Antoine Griezmann, majd Mile Jedinak volt eredményes tizenegyesből. A C csoport első fordulójának másik összecsapását Dánia 1-0-ra nyerte Peru ellen.