Társoldalunk:

Neymar menni akar

2018.06.19. 12:04

Nemcsak a brazil válogatott eddigi harmatgyenge szereplése, hanem saját jövője miatt is aggódhat Neymar. A dél-amerikaiak idei első vb-meccsén a svájciak által leginkább boxzsáknak használt világklasszis játékos a hírek szerint egyre inkább elvágyik Párizsból.

A spanyol El Chiringuito című tévéműsor információi szerint a brazil támadó már meg is mondta a Paris Saint-Germain elnökének, Nasser Al-Khelaifinak, hogy nem érzi jól magát a francia fővárosban, ezért a távozást fontolgatja. Nem is akármilyen alkalmat választott tervei közlésére: a legutóbbi szezon bajnoki címének ünneplésekor állt elő mindezzel.

A jelek szerint csak a válogatott mez biztosForrás: FIFA via Getty Images/2018 FIFA/Lars Baron - Fifa

Úgy tudni, Neymar reménykedik benne, hogy elengedik, és mihamarabb megkezdheti a tárgyalásokat a Real Madriddal. Ennek némileg ellentmond, hogy a hírek szerint a PSG kész bármit megtenni azért, hogy megakadályozza az átigazolást, és a klubvezetésnél remélik, hogy Neymar részéről nem komoly szándékról, csak múló szeszélyről van szó.

Mindenesetre ezek a pletykák Cristiano Ronaldo BL-győzelem utáni lebegtetésével együtt elég erősen valószínűsítik, hogy létrejön a focivilágban egyre biztosabbra vett klubcsere CR7 és Neymar között.