Megmutatjuk, mi a különbség CR, Messi és Neymar között

Russia World Cup Morocco - Iran soccer football FIFA
5534472 15.06.2018 Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates the goal during the World Cup Group B soccer match between Portugal and Spain at the Fisht stadium in Sochi, Russia, June 15, 2018. Grigoriy Sisoev / Sputnik
Vágólapra másolva!
Egy karikatúra, amely mindennél jobban összefoglalja Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Neymar idei szezonját, valamint eddigi szereplését az oroszországi világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

1) Ronaldo 13 BL-meccsen 15 gólt szerzett, amivel ismét ő lett a sorozat gólkirálya, így elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a Real Madrid zsinórban harmadszor is megnyerte a BL-trófeát. A formája a vb-re is kitartott: két meccsen négy gólt szerzett eddig, ebből hármat a spanyolok ellen.

2) Messi a bajnokságban vezette győzelemre a Barcelonát, és lett gólkirály, de a vb-n nagyon nem megy neki, Izland ellen tizenegyest rontott, a horvátok ellen pedig szinte labdához sem ért, annyira jól levédekezték őt.

3) Az egyszemélyes PSG már a BL nyolcaddöntőjében búcsúzott a Real ellen, nem sokkal később Neymar megsérült, hónapokig nem játszott. Összességében elmondható tehát, hogy a klubváltása nem úgy sült el, ahogy azt várta. A vb-re felépült, de az első fordulóban Svájc ellen még ő sem tudta győzelemre vezetni a brazil válogatottat (az ő megítélésével azért még várjunk, a brazilokban benne van egy jó vb-szereplés).

Három klasszis három életútja egy képen:

Ronaldo, Messi és Neymar szezonja Forrás: twitter