Társoldalunk:

A horvátok gólszerzője nem kért Messiből

2018.06.23. 12:19

A jelek szerint minden napra jut egy horvát játékos, aki belerúg a földön fekvő argentinokba: pénteken Sime Vrsaljko hasonlította picsogó kislányokhoz a dél-amerikai klasszisokat, szombaton pedig az első gól szerzője, Ante Rebic szúrt oda a megalázott ellenfél legnagyobb sztárjainak, köztük Lionel Messinek.

"Van egy barátom, akinek óriási kedvence Lionel Messi, gondoltam meglepem őt és a mérkőzés után elkérem a neki a mezét" - nyilatkozta az Eintrach Frankfurt 24 éves szélsője.

"A meccs folyamán viszont elképesztően rossz benyomást tettek rám az argentinok, hatalmas csalódást jelentett mind a játékuk, mind a hozzáállásuk. Nem értettem, hogy ekkora sztárok, akik a világ legerősebb bajnokságaiban futballoznak hétről-hétre, hogy színészkedhettek ennyit és miért provokáltak minket állandóan."

Ante Rebic hatalmas csalódásként élte meg az argentin klasszisok viselkedésétForrás: Imaginechina/Zhong zhenbin - Imaginechina/Zhong Zhenbin

 

 "Egy sportolónak méltósággal kell viselnie a vereséget is, róluk ez abszolút nem volt elmondható, ezért inkább megtartottam a saját mezemet és nem kellett sem Messié, sem másé."  

- zárta le éles kritikáját a vezető gól szerzője.