Társoldalunk:

Messi már most idegbeteg, ha meghallja Musa nevét

2018.06.24. 08:28

Nigéria pénteken délután meglepetésre 2-0-ra legyőzte Izlandot, ezzel a már nyolcaddöntős horvátok mögött teljesen nyitott a második, még továbbjutást érő hely kérdése a D-csoportban. Az afrikaiak érthetően önbizalommal telve várják az argentinok elleni sorsdöntő találkozót, kiváltképp igaz ez a skandinávok ellen duplázó Ahmed Musára.

A Leicester City játékosa két remekbeszabott góllal szomorította az izlandiakat - a sajtó stílszerűen azonnal át is keresztelte Lionel Musára.

Eddig akármikor Argentína vagy Messi ellen játszottam, gólt lőttem. 2014-ben a világbajnokságon dupláztam, 2016-ban pedig a Leicesterrel játszottunk a Barcelona ellen, és azon a meccsen is két gólt lőttem” - mondta a 25 éves támadó.

Ahmed Musa eddig jól szerepelt Messi csapatai ellen, most sem szakítana a hagyományokkalForrás: AFP/Mark Ralston

Való igaz, így történt, apró szépséghiba, hogy Musa csapatai a csatár góljai ellenére mindkét meccsen vereséget szenvedtek. A nigériai játékos ennek ellenére bizakodó.

„Bármi megtörténhet a következő meccsen. Esetleg az is, hogy megint duplázok. Ez a tervem, meg persze az, hogy továbbjussunk a legjobb tizenhat csapat közé.”

 A D-csoport harmadik fordulójának mérkőzéseit június 26-án kedden 20.00 órától rendezik.