Messiék kicsinálták az argentin kapitányt

Argentina vs Croacia, mundial de Rusia 2018 MUNDIAL FÚTBOL russia 2018 Aegentina Croacia hinchas
Futbol, Argentina vs Croacia Copa Mundial de Rusia 2018 El tŽcnico de Argentina Jorge Sampaoli da instrucciones a sus jugadores contra Croacia por el grupo D en el estadio Nizhny Novgorod, Rusia. 21/06/2018 Javier Garcia Martino/Mexsport/Photosport Football, Argentina vs Croacia World Cup Russia 2018 Argentina's coach Jorge Sampaoli gives instructions to his playersagainst Croacia during the group D football match at Nizhny Novgorod Stadium, Russia. 21/06/2018 Javier Garcia Martino/Mexsport/Photosport
Vágólapra másolva!
Az első két világbajnoki csoportmeccs után a tekintélyét a csapat előtt teljesen elveszítő Jorge Sampaoli Nigéria ellen ugyan leülhet a kispadra, ám a hírek szerint semmibe nem lesz beleszólása, a játékosok állítják össze a kezdőt, és a taktikát is ők találják majd ki.
Vágólapra másolva!

Nigéria Izland felett aratott győzelmének köszönhetően Argentínának még maradt esélye a csoportból való továbbjutásra,

ehhez azonban mindenképpen le kell győznie az afrikaiakat, majd annak szurkolni, hogy a horvátok ne kapjanak ki Izlandtól, pláne nagy különbséggel.

Sampaoli megalázó helyzetbe kerülhet Nigéria ellen Forrás: PHOTOSPORT/JAVIER GARCIA/MEXSPORT/PHOTOSPORT/Javier Garcia/Mexsport/Photospor

A Modricéktól elszenvedett megalázó vereség után felmerült, hogy azonnali hatállyal menesztik az Albicelestét irányító Jorge Sampaolit, aki teljesen elveszítette hitelét a játékosok előtt.

Bár a szakember végül maradt a csapat élén, beszámolók szerint

semmilyen beleszólása nem lesz sem a Nigéria elleni meccs taktikájába, sem a kezdő tizenegy összeállításába

- azt a játékosok rakják majd össze - ezt Sampaolival és az argentin szövetséggel is közölték.