Elképesztő fogadalmat tett a svédek rekordere

Anders Svensson
Swedish midfielder Anders Svensson controls the ball during the Euro 2012 football championships match Sweden vs France on June 19, 2012 at the Olympic Stadium in Kiev. AFP PHOTO / FRANCK FIFE / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
Felhagy a mexikói ételek fogyasztásával Anders Svensson svéd válogatottsági rekorder, ha a közép-amerikai ország csapata elüti a nyolcaddöntőbe jutástól a svédeket az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

A vállalás azért komoly a 41 éves ex-futballista részéről, mert nagy kedvelője a mexikói konyhának, s kedvenc étele után a Taco becenevet kapta.

Svensson, aki 148 mérkőzésen lépett pályára a nemzeti együttesben, Instagram-oldalán posztolt egy videót, melyben 8-as számú mezben ül egy asztalnál, azon pedig mexikói ételek láthatók.
"Idepakoltam magam elé néhány mexikói kaját, de ez az utolsó alkalom, hogy eszem ilyet, ha Mexikó kiejti Svédországot. Ez hatalmas áldozat a részemről, úgyhogy faljátok fel a mexikóiakat! Sok szerencsét!" - üzent a svéd játékosoknak.

Svensson a válogatott több játékosát megjelölte az oldalán, így hozzájuk mindenképpen eljutott a biztatásnak e sajátos formája a magyar idő szerint 16 órakor kezdődő mérkőzés előtt. Az mexikóiak hat, a svédek három ponttal várják az F csoport utolsó fordulóját. Három pontjuk van a németeknek is, míg a dél-koreaiak egyelőre pont nélkül állnak.