Kezd már elgurulni az angol drukkerek gyógyszere

fbl WC Horizontal
Two England fans pose with a World Cup trophy replica outside the stadium before the Russia 2018 World Cup Group G football match between England and Belgium at the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad on June 28, 2018. / AFP PHOTO / Patrick HERTZOG / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Úgy látszik elég volt egy sovány és egy gólzáporos győzelem, meg ügyesen kivitelezett vereség, hogy egyes angol szurkolók máris vb-győzelemről kezdjenek hallucinálni, és a tetoválószalonba rohanjanak.
Vágólapra másolva!

A világbajnokság előtt nem győztük dicsérni az angol sajtó és az angol szurkolók visszafogott mértéktartását, miszerint végre egyszer az életben nem a kötelezővé tett győzelem mázsás súlyával indítják útnak a válogatottat. Erre most tessék, mit látunk? Elég volt szűken megverni Tunéziát (2-1), kitömni a szimpatikus Panamát (1-0) és a tökéletes taktikával kikapni (0-1) Belgiumtól, és vannak, akik máris a világbajnokot látják a csapatban.

A castelfordi Jamie Richardsont annyira megvadította a Panama elleni siker, hogy fogta magát, és a hasára tetováltatta, hogy "Anglia, világbajnok, 2018".

Mint mondja, hogy az előző öt győztes - Franciaország, Brazília, Olaszország, Spanyolország és Németország - után most rajtuk a sor, és ő a zsigereiben érzi, hogy ez most meglesz.

A barátnője már nem annyira biztos benne, amikor elmondta neki, hogy mire készül, a lány szimplán csak f*szfejnek nevezte, "de, amikor kész lett, akkor azt mondta, hogy egész jól néz ki".

Egy kérdés még így is nyitva maradt: mi lesz, ha Anglia mégsem nyeri meg a világbajnokságot? "Erre egyelőre nem is gondolok, őszintén hiszek benne, hogy képesek vagyunk rá!"