Ronaldo július hatodikára randevúra hívta Messit

Russia World Cup Toys soccer football FIFA
5561615 27.06.2018 Toys of Argentina's Lionel Messi and Portugal's Cristiano Ronaldo are crocheted by a local citizen in Volgograd, Russia, June 27, 2018. Konstantin Chalabov / Sputnik
Vágólapra másolva!
A jelenkor legnagyobb két futballsztárja, Messi és Cristiano Ronaldo szombaton akár el is köszönhet Oroszországtól. Sokan rettegve várják ezt a pillanatot, még többen viszont portugál-argentin döntőről álmodnak. Ez utóbbi egészen biztosan nem fog megvalósulni.
Vágólapra másolva!

A helyzet az, hogyha szombaton Argentína legyőzi Franciaországot, Portugália pedig túljut Uruguayon, akkor július 6-án Nyizsnyij Novgorodban Portugália-Argentína negyeddöntő következne.

Összejövünk egy randira július 6-án Nyizsnyij Novgorodban? Forrás: Sputnik/Konstantin Chalabov

Az lenne ám az igazi show. Messi és Ronaldo egymás ellen. Lelki szemeim előtt máris pörög a Twitter, a Facebook, az Instagram. A világ lélegzetvisszafojtva fókuszálna az ötödik legnagyobb orosz városra, ahol a két futballgéniusz a legjobb négy közé jutásért feszülne egymásnak.

Ettől azonban kissé még messze vagyunk. Sőt, ha az argentinok helyzetét nézzük, akkor nagyon messze. Mert Franciaország minden tekintetben erősebb, mint az argentin válogatott. Mert a látványos futballt eddig nem mutató, de gólt sem kapó Uruguay acélosabbnak tűnik az Irán ellen csak vergődő Portugáliánál.

Ne sírj értem, Argentína Forrás: Sputnik/Konstantin Chalabov

Szóval, csak azt szerettük volna mondani, ne legyen gyász, siralomház, miegymás, ha szombaton este Messi és Ronaldo elköszön a világbajnokságtól.

De van egy jó hírünk. Szerintünk ez nem fog megtörténni. Lehet, hogy Messinek vasárnap tényleg indul majd a repülője, de Ronaldo marad. Vagy fordítva. De annak is szurkolhatunk, hogy jöjjön csak össze az a július 6-i, novgorodi randevú.

Hahó, Cristinao. Messi megy tovább Forrás: Sputnik/Konstantin Chalabov

Mert nélkülük ez a vb teljesen más lenne. És ezt nagyon sokan tudják. Villoghat itt Rakitic, csináltathat új frizurát Neymar, tündökölhet a dán Eriksen, a világ labdarúgása ma nem róluk szól. Hanem Messiről és Ronaldóról.

És ez így marad addig, amíg be nem fejezik a pályafutásukat. Akkor majd jönnek új sztárok, születnek új csillagok, a két zseni után meg ott marad az űr.

Az egész világ nekik szurkol Forrás: AFP/Juni Kriswanto

Na, jó, ne túlozzunk. A mikrokozmosz.

Szavazzon!

Mi történik szombaton este Messivel és Ronaldóval?