Messi csődje: még a Barca cserejátékosa is jobb nála

fbl Horizontal
Messinek szinte sem sem jött össze ezen a világbajnokságon
Vágólapra másolva!
Argentína és Lionel Messi számára befejeződött a 2018-as labdarúgó-világbajnokság, ugyanis az első nyolcaddöntőben a francia válogatott 4-3-ra győzött ellenük. A Barca klasszisa így ismét gól nélkül maradt az egyenes kieséses szakaszban, összesen pedig egyetlen találattal végzett. Ennél még egy olyan klubtársa is többet szerzett, akinek nem is ez lenne a legfőbb feladata.
Vágólapra másolva!

A kolumbiai Yerry Minát 2018 januárjában szerződtette a katalán sztárcsapat, 11,8 millió eurót fizetett érte a brazil Palmeirasnak. A szezon további részében ötször lépett pályára, ezeken nem volt eredményes a hátvéd. A 23 éves játékos bekerült Kolumbia vb-keretébe, és bár Japán ellen még nem játszott, a lengyelek elleni mérkőzésen már kezdőként számított rá José Pekerman szövetségi kapitány.

Meg is hálálta a bizalmat, az ő fejese volt az első a három kolumbiai gól közül, Szenegál ellen pedig ő szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, amely egyben a továbbjutást is jelentette.

Ráadásul Messi kiesésével már az is biztos, hogy több vb-góllal zár, mint argentin csapattársa.

Amire talán senki sem számított: a hátvéd Yerry Mina több gólt szerzett a vb-n, mint klubtársa, Lionel Messi Forrás: Sputnik/Ramil Sitdikov