Így tombolt James Rodríguez Kolumbia egyenlítő góljánál

james rodriguez
Vágólapra másolva!
Az Origo tudósítója két sorral ült az Anglia elleni vb-nyolcaddöntőt sérülés miatt kihagyó James Rodríguez mögött a lelátón.
Vágólapra másolva!

Kiküldött tudósítónk jelenti Moszkvából.

A Bayern Münchennél kölcsönben lévő támadó a Szenegál elleni meccs 30. percében szenvedett izomsérülést. José Pékerman szövetségi kapitány nem nevezte őt az Anglia elleni keretbe, így Jamesnek a lelátóról kellett végigizgulnia a találkozót csapattársa, Miguel Ángel Borja és néhány stábtag társaságában.

Az első félidőben még feszülten figyelt, a másodikban már inkább a telefonját nyomkodta, csak néha ugrott fel a helyéről. Például a 93. percben, amikor Kolumbia Yerry Mina fejes góljával egyenlített.

A Kolumbia kiesését jelentő tizenegyest egykedvűen nézte végig:

A közelben lévő szurkolók nagyon szerettek volna vele szelfizni, de erre nem volt lehetőség a biztonsági őrök miatt.

James a 2014-es brazíliai világbajnokságon robbant be (ő lett a gólkirály). A vb után a Real Madrid 80 millió eurót fizetett érte a Monacónak, az átigazolást kizárólag marketingérdekek vezérelték. Három szezon alatt 36 gólt szerzett, de alapemberré sohasem tudott válni, ezért 2017 nyarán két évre a Bayern Münchenhez került kölcsönbe. A németeknek opciós joguk van rá, jövőre 35,2 millió euróért végleg megvehetik őt.

A videók Huawei P20 Próval készültek.