Kisebb pofozkodás zárta a metróban az angolok remek estéjét

Russia World Cup Colombia - England FIFA soccer football
5576404 03.07.2018 England's fans celebrate team's victory at the World Cup Round of 16 soccer match between Colombia and England, at the Spartak Arena, in Moscow, Russia, July 3, 2018. Vitaliy Belousov / Sputnik
Vágólapra másolva!
Csodálkoztunk volna, ha egy ekkora világra szóló angol siker elmúlik valami béna incidens nélkül a szurkolóik részéről.
Vágólapra másolva!

Az angol fociválogatott kedden hatalmas győzelmet aratott Kolumbia fölött. A javarészt csak látható, de nézhetőnek alig nevezhető meccsbe a tizenegyespárbaj és a történelmi angol siker csempészett némi izgalmat. Az angol drukkerek ettől persze még ugyanúgy meg vannak részegülve, mintha kedvenceik jó játékkal vertek volna meg egy jó csapatot, és örömüknek mindenhol harsányan hangot is adnak.

A moszkvai metróban is így tettek, ahol egy csoport angol drukker - ahogy az ilyenkor lenni szokott - együtt utazott egy csoport kolumbiaival.

A győzelem mámorában előbbiek nem igazán voltak tekintettel utóbbiak bánatára, és rövid kakaskodássá fajult a helyzet, amit gyors ütés, majd egy vérző orr zárt le.

Aztán megjöttek a rendőrök is, és mielőtt a két társaság tagjai valami ennél is nagyobb ostobaságot követtek volna el, véget vetettek a hajcihőnek.

(Címlapi képünk illusztráció.)