Ronaldo rábólintott a Juventus ajánlatára

FOOTBALL - CHAMPIONS LEAGUE - REAL MADRID v JUVENTUS 2018 CHAMPIONS FINAL FOOT FOOTBALL JUVENTUS league MADRID Soccer SPORT UEFA
CRISTIANO RONALDO of Real Madrid looks on during the UEFA Champions League, quarter final, 2nd leg football match between Real Madrid CF and Juventus FC on April 11, 2018 at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain - Photo Manuel Blondeau / AOP Press / DPPI
Vágólapra másolva!
Az AS spanyol sportújság értesülései szerint Cristiano Ronaldo elfogadta a Juventus évi 30 millió eurós fizetési ajánlatát, így már csak a Real Madridon múlik, hogy mikor költözhet a portugál sztár a spanyol fővárosból Torinóba.
Vágólapra másolva!

A jelek szerint sikerre vezettek a portugál sztár ügynökének, Jorge Mendesnek az erőfeszítései, és a Juventus hajlandó megadni a 30 millió eurós éves fizetést Cristiano Ronaldónak. Ezek után már csak egy feladat maradt: a két klubnak kell megtalálnia a közös nevezőt a portugál sztár kivásárlási árát illetően. A Juventus 100 millió eurót biztosan megadna, míg a Real az elmúlt napok hírei alapján 120-130 milliót szeretne kapni, ami nem jelenthet feloldhatatlan ellentétet a tárgyaló felek között.

Jorge Mendes (jobbra) egy újabb nagyon sikeres transzfer után állíthatja ki a csekket Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A spanyol futball jól értesült szakértője, Guillem Balague úgy tudja, hogy már hetekkel ezelőtt véglegessé vált a klubváltás, és mint mondja, Ronaldo környezetéből már azt is kiszivárogtatták, hogy a portugál lakást keres Torinóban.

A Juventus korábbi vezetője, Luciano Moggi annyira biztos abban, hogy Ronaldo Torinóba igazol, hogy biztosabb nem is lehetne. A 7Gold tévének nyilatkozott a korábbi sportvezető, szerinte az orvosi vizsgálatok rendben lezajlottak Münchenben, Beppe Marotta, a Juve jelenlegi első embere pedig csak ennyit üzent neki: no comment. Moggi az üzenet után állítása szerint nyugodtan dőlt hátra.

Viszont, hogy mire költik a pénzt Madridban, azt még nem lehet tudni, Balague szerint ugyanis a Paris Saint-Germain már többször is jelezte a Realnak, hogy a csapat legnagyobb sztárja, Neymar nem eladó. Persze, ha a brazil menni akar Madridba, akkor menni is fog Madridba, efelől ne legyenek kétségeink.